Diari digital d'Andorra Bondia
Laura Mas i Josep Maria Marot van parlar sobre reactivació comercial i hotelera davant de l’hotel Rosaleda.
Laura Mas i Josep Maria Marot van parlar sobre reactivació comercial i hotelera davant de l’hotel Rosaleda.

En Comú per Encamp facilitarà la creació de nous comerços i hotels


Escrit per: 
M.P.A.

En Comú per Encamp es compromet a invertir per generar oportunitats en el sector comercial i hoteler de la parròquia per atraure el turisme i millorar la qualitat de vida dels residents d’Encamp i del Pas de la Casa. Així ho va manifestar ahir a la tarda el candidat número 5, Josep Maria Marot. Aquestes oportunitats passen per “anar a buscar nous comerços i nous hotels i ajudar a renovar i modernitzar els hotels i els comerços existents”, va afirmar. 

Per facilitar la creació de nous establiments Marot va dir que es donaran incentius fiscals i se simplificaran els tràmits. A més, va  garantir que es mantindran les bonificacions en l’impost de radicació els dos primers anys de vida de les empreses. També s’impulsaran campanyes per “fer parròquia i conscienciar els ciutadans perquè consumeixin a Encamp”, va defensar. Sobre això,  la candidata a cònsol major d’Encamp, Laura Mas, va assenyalar que “volem potenciar amb hotels que els passatgers del Funicamp facin estada a la parròquia, conscients que som la primera porta a Grandvalira pel nucli d’Encamp”.   
Quant a la proposta de gratuïtat dels aparcaments del centre de la vila, Mas va explicar que aniria adreçada als clients que tinguin el forfet i que hi podrien accedir amb el codi QR. Aquesta acció s’ha d’estudiar, perquè s’ha de fer una inversió en maquinària i veure si el Comú ho pot assumir, va concloure. Per la seva banda,  Marot va puntualitzar que aquesta gratuïtat aniria associada amb l’activitat empresarial, sobretot amb Saetde i amb els altres empresaris “perquè així puguem lligar les dues coses a l’hora: l’oferta turística amb l’aparcament”. 
Pel que fa a la repercussió negativa de l’embelliment de les avingudes per als comerciants, Marot va dir que quan es fan obres “sempre perjudiques, però feia trenta anys que no s’havien renovat”. A més, va apuntar que la millora és substancial perquè s’han fet unes galeries subterrànies que permetran que “cada vegada que hi hagi un problema les parapúbliques hi puguin treballar sense haver d’aixecar res”. 

En comú per Encamp
facilitar
creació
comerços
hotels

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte