Diari digital d'Andorra Bondia
Rascagneres i altres membres de la candidatura a la plaça dels Arínsols, ahir.
Rascagneres i altres membres de la candidatura a la plaça dels Arínsols, ahir.

En Comú farà un pla de formació i d’ascens dels treballadors comunals


Escrit per: 
M.P.A.

El candidat a cònsol menor d’En Comú per Encamp, Jean Michel Rascagneres, va declarar ahir que per portar a terme el seu programa “necessitem la col·laboració dels treballadors del Comú”. Ja s’havia referit a aquesta qüestió en la reunió de poble, però ahir va concretar les propostes per fer-ho possible. La premissa, segons va dir, és que sabem que si demanen esforços als treballadors “també se’ls ha de donar contrapartides”. 

La contrapartida que ofereixen és la implementació d’un  pla de formació “per anar cap a una administració democràtica que faciliti la feina tant als ciutadans com als funcionaris”. Una formació, va afegir, que ha de portar “a la carrera professional perquè no pot ser que formem la gent i continuïn fent les mateixes feines amb el mateix grau i salari”. D’aquesta manera, la formació permetrà fomentar també un pla de carrera “per donar una sortida professional als funcionaris que els permetrà ascendir”.
A més, Rascagneres va assegurar que vetllaran amb una “atenció especial” per la conciliació familiar i professional “intentant donar totes les eines necessàries perquè puguin tenir una vida equilibrada”. Segons va manifestar, els empleats no es poden dedicar només a la feina, sinó que també ha de poder fer vida de família, partint de la base que “la gent que fa bé la seva feina és la que té tant l’una com l’altra garantida”. I això és “un repte que teníem tot l’equip”, va sentenciar.  
Finalment, es va referir al tarannà amb el qual exerciran el govern del Comú. Volen tenir “una relació fluida entre els elegits i els funcionaris”, sense “imposar res des de dalt, sinó que copsarem el sentiment de tots per portar a terme “aquesta reforma”.

En Comú
pla de formació
treballadors

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte