Diari digital d'Andorra Bondia
Jordi Serracanta i Eva Choy, d’En Comú per Ordino, parlen davant del CEO.
Jordi Serracanta i Eva Choy, d’En Comú per Ordino, parlen davant del CEO.

En Comú per Ordino ‘promet’ no apujar els abonaments del ‘nou’ CEO


Escrit per: 
V. D.
El Centre Esportiu d’Ordino (CEO) està parcialment en obres a la recerca d’una millora. En total s’han invertit més de tres milions d’euros per aquesta remodelació, l’ampliació de la zona de vestidors, la creació de més zones d’esport, sales polivalents i un ascensor exterior. Dels actuals 1.800 socis es podria arribar als 2.300 un cop finalitzi l’obra. Es preveu cap al mes de febrer del 2020. 
En Comú per Ordino va lloar aquesta reforma del CEO i va aprofitar per treure una mica de pit amb les paraules del número 6 de la seva candidatura, Jordi Serracanta. “La veritat és que la inversió que s’ha fet és acurada per tots els serveis que oferirem. Volem centralitzar totes les activitats esportives de la parròquia a aquest edifici”, va indicar Serracanta, que va realitzar una promesa electoral. “El preu de l’abonament serà el mateix”. 
Jordi Serracanta també va aprofitar per destacar la bona gestió del CEO d’aquests últims quatre anys. “El CEO està en dèficit zero, i això en una instal·lació municipal és molt complicat, i tot gràcies a una bona gestió sense buscar la massificació”, va sentenciar.
 
FOTO: V. D.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte