Diari digital d'Andorra Bondia
Rascagnères, Mas, Marot, Riba i Pifarré, ahir a Grau Roig.
Rascagnères, Mas, Marot, Riba i Pifarré, ahir a Grau Roig.

En Comú traurà una concessió nova per millorar les estacions


Escrit per: 
Redacció

“La neu és i ha de seguir sent el motor de futur d’Encamp i del Pas de la Casa”, va manifestar el candidat a cònsol menor d’En Comú per Encamp, Jean Michel Rascagneres, ahir des de peu de pistes de Grau Roig i precisament en una jornada de gran afluència a l’estació. Per  aquest motiu, la candidatura té clar que “ara és el moment” de treure una nova concessió perquè gestioni les estacions i segueixi “millorant la qualitat” que s’ofereix als esquiadors.

Tal com va recordar Rascagneres, a la concessió actual que ostenta Saetde li queden 18 anys, un espai massa curt de temps en el sentit que podria limitar que la societat seguís fent inversions als dos sectors. En Comú per Encamp té clar que “s’ha d’assegurar” que se segueixin renovant i millorant les estacions de la parròquia, motiu pel qual ja té molt avançat el treball per obrir un concurs públic internacional durant el pròxim mandat, “que donaria encara més vida al sector de la neu de la parròquia”.
La idea és rescindir el contracte amb Saetde de manera acordada i “preservant els drets”, tant del Comú com de la societat. A partir d’aquí, s’obriria el concurs, al qual s’hi podrà tornar a presentar Saetde si així ho considera, per obrir una nova concessió a 50 anys vista.
L’oferta guanyadora, va assegurar Rascagneres, “haurà de tenir en compte el passat i el que ha fet Saetde tots aquests anys”.
Si no es fa aquesta nova concessió i es deixa expirar l’actual, es corre el risc que Saetde deixi d’invertir i, en conseqüència, “després costarà més trobar un nou concessionari”, va plantejar Rascagneres. Per tot plegat, “és el moment de donar un nou impuls” al sector.
Rascagneres va estar acompanyat per la cap de llista, Laura Mas, el número 5, Josep Maria Marot, el número 7, Andreu Riba, i el número 9, Joan-Marc Pifarré.

En Comú
concessió
estacions

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte