Diari digital d'Andorra Bondia

En perill la continuïtat de dos beneficiaris del niu d’empreses


Escrit per: 
Agències


El cònsol major d’Encamp, Miquel Alís, ha informat en la sessió de consell de comú que pot ser que s’hagi de fer fora dos beneficiaris del niu d’empreses.

El cònsol va explicar que les empreses participants han de presentar els comptes, i que si no ho fan se’ls haurà de fer fora dels locals de què disposen, ja que, a més, hi ha altres empresaris que voldrien formar part del niu i no ho han pogut fer per manca de places. De cara a un futur, però, no es descarta ampliar l’oferta de locals, ja que és una iniciativa que ha estat molt ben rebuda i que dóna impuls als joves empresaris.
També es va informar de la decisió del Govern d’arxivar la demanda del Comú en referència a unes obres que va fer Saetde i que van provocar que s’embrutés l’aigua procedent de la font dels Isards. Les obres van ocasionar moviments de terra i això va causar que s’embrutés l’aigua que es destina al consum dels ciutadans del Pas. Per aquest motiu el Comú s’ha anat encarregant de netejar-ho perquè no s’hagi de llençar l’aigua, però enguany el Govern ha arxivat el cas perquè ha resolt que les analítiques que s’han dut a terme han donat bons resultats.
D’altra banda, al Pas de la Casa també estan sorgint problemes amb la instal·lació de les resistències a terra del carrer Major, ja que, segons va informar el cònsol, se n’han col·locat algunes i no funcionen.
També es va acordar signar el conveni amb FEDA per permetre la instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre del centre esportiu. I, finalment, es va informar que el trenet s’aturarà a l’estiu.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte