Diari digital d'Andorra Bondia

Encamp proposa un itinerari nocturn per descobrir la seva oferta cultural


Escrit per: 
Redacció


Encamp proposa avui una de les grans novetats plantejades en el cartell d’activitats per aquest estiu. Es tracta de la Nit Blanca que consisteix en afavorir la voluntat del Comú encampadà d’apropar la cultura tant a la gent del país com als turistes i visitants.

La proposta concentra tres possibles itineraris. El primer permetrà els visitants descobrir el conjunt medieval de Les Bons.L’itinerari 2 portarà als visitants a visitar el museu de l’automòbil ubicat al centre de la parròquia i el museu de l’electricitat que es va inaugurar el passat mes d’abril. Aquest compta amb dos espais ben diferenciats: una primera zona que repassa la història de FEDA i explica l’arribada de l’energia elèctrica al país l’any 1934, i un altre espai, amb un caràcter més  lúdic, on els visitants podran experimentar amb aquesta font d’energia .
El tercer itinerari de la Nit Blanca té per objectiu posar de manifest el contrast entre l’ahir d’Encamp i l’actual Encamp. En aquesta ruta es podran veure la Casa Comuna o el Mueseu Casa Cristo entre d’altres centres rellevants de la parròquia. La sortida dels tres itineraris que tenen una durada d’uns 50 minuts és de s de la plaça dels Arínsols a les 22 hores, a les 24 hores i a la una de la matinada.
La iniciativa se suma a d’altres nits temàtiques que centren l’oferta lúdica i cultural del cartell d’activitats d’estiu a Encamp. Fins ara s’havien proposat nits on els concerts i la música en viu eren els protagonistes o bé els espectacles de màgia i espectacles. Aquestes rutes per diferents espais culturals en horari nocturn es proposen avui per primera vegada i si la iniciativa té èxit i rep un bon grup de participants és possible que es torni a proposar de cara l’estiu vinent.
Cal recordar a més que enguany Encamp ha retallat un dia de la festa major a causa de la crisi econòmica. Per aquest motiu des del Comú s’estudia la possibilitat de celebrar una jornada de festa popular de cara a la tardor.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte