Diari digital d'Andorra Bondia
El transport servirà per apropar els infants de la part alta del Pas de la Casa a les escoles.
El transport servirà per apropar els infants de la part alta del Pas de la Casa a les escoles.

Encamp torna a finançar el transport d'escolars al Pas de la Casa


Escrit per: 
Agències / Foto: M.F.

El comú d’Encamp destina 14.025 euros al transport dels infants des de la part alta del Pas de la Casa fins a les escoles i també dels centres escolars al jardí de neu. D’aquesta manera, i tal com surt publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra, la corporació comunal ha fet l’adjudicació a la Cooperativa Interurbana Andorrana, que serà la responsable d’oferir aquest servei durant l’hivern.

El concurs es divideix en dos lots, el primer dels quals és el servei de transport de passatgers per a la temporada d’hivern i que està pensat per apropar els infants als centres escolars. Així, es prestarà tots els dies lectius del calendari escolar durant el període comprès entre el 7 de gener i el 10 de maig, de dilluns a divendres, la qual cosa suposa un total de 69 dies. Es faran dos viatges al matí, amb inici a les 8.15 hores i sortint del Bullidor, fins a Costa Rodona, per tornar al Bullidor. A la tarda, també hi haurà dos serveis, el primer dels quals a dos quarts de cinc de la tarda. El servei serà gratuït i tot i que està pensat per als infants, des del comú destaquen que els ciutadans també el poden fer servir. 

Pel que fa al segon lot, serà el consistent en el transport entre les escoles del Pas de la Casa i el jardí de neu i està pensat per als infants més petits. En el cas de l’escola andorrana es faran deu viatges d’anada i tornada entre els mesos de gener i març per transportar vint alumnes de maternal. Quant a l’escola maternal francesa, es faran sis viatges d’anada i tornada per traslladar al jardí de neu 34 infants entre els mesos de febrer i març.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte