Diari digital d'Andorra Bondia
El secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba viatjarà dimarts a Brussel·les.
El secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba viatjarà dimarts a Brussel·les.

Es reprèn la negociació amb la UE per a l’acord d’associació


Escrit per: 
Redacció / Foto: Facundo Santana

Les rondes de negociació amb la Unió Europea per a l’establiment d’un acord d’associació es reprendran dimarts vinent a Brussel·les, segons va anunciar el ministre portaveu, Eric Jover, que va precisar que ja s’ha establert el calendari de reunions per a aquest any, que al marge de la de la setmana vinent inclou quatre rondes més (maig, juliol, octubre i novembre).

El ministre, que va recordar que a part d’aquestes trobades es mantenen les reunions tècniques amb els experts, va incidir en la voluntat de les dues parts de recuperar certa normalitat i que les trobades tornin a ser presencials. Així, el secretari d’Estat d’Afers Europeus i cap de la delegació andorrana, Landry Riba, serà dimarts a Brussel·les mentre l’equip tècnic participarà de forma telemàtica en la reunió, on s’abordaran 7 dels 25 annexos que conformen la negociació.

D’altra banda, Jover, que es va mostrar confiat que amb la recuperació de certa semipresencialitat es podrà avançar més de pressa, va detallar que la UE va informar que la part més política de la negociació estarà encapçalada pel vicepresident de la Comissió Europea, Maros Sefcovic, amb qui Riba ja té “una reunió agendada” per a les properes setmanes.

reprèn
negociació
ue
acord d’associació

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte