Diari digital d'Andorra Bondia

Espanya destinarà 11 milions per acabar la N-145 el 2011


Escrit per: 
Redacció


El ministre de Foment del Govern espanyol, José Blanco, ha manifestat al cap de Govern, Jaume Bartumeu, que les obres de la N-145 estaran enllestides aquest any. Blanco, que és a Andorra en viatge privat, ha confirmat l’activació d’una partida d’11 milions, que garanteix l’acabament dels treballs de la N-145 aquest any.

D’aquesta manera, un dels assumptes importants que van tractar en la trobada Bartumeu i Blanco va ser la situació de les obres de millora de la carretera entre la Seu i la frontera hispano-andorrana.
Així, el titular de Foment va exposar que es desbloquejarà la suma esmentada per enllestir les obres amb la finalitat que tot el nou traçat estigui plenament operatiu a finals d’aquest any.
Blanco va recordar que Bartumeu ja li havia exposat aquesta qüestió mesos enrere, en el moment que el Govern espanyol va decidir aturar nombroses obres públiques.
Durant la reunió es va abordar també qüestions d’interès bilateral i es va exposar la voluntat d’estrènyer lligams. Així, també van parlar dels efectes de la crisi i de les mesures que els respectius països han posat en marxa per fer-hi front. Bartumeu va tractar de la recent aprovació de les lleis tributàries directes i la política “d’embrancament positiu a Europa”. A la reunió hi van assistir també Gerard Barcia i Pedro Sánchez Pérez-Castejón, regidor socialista de l’Ajuntament de Madrid.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte