Diari digital d'Andorra Bondia

Espanya i Andorra signaran en breu un acord sobre l'intercanvi d'informació fiscal


Escrit per: 
Agències

Andorra i Espanya podrien signar l'acord sobre intercanvi d'informació fiscal en breu. Així es desprèn de la reunió que van mantenir aquest dijous el ministre d'Afers Exteriors, Xavier Espot, i el seu homòleg espanyol, Miguel Ángel Moratinos, a Madrid.

Espot va exposar a la delegació espanyola la importància d'assolir un acord d'aquestes característiques, i Moratinos va garantir el suport d'Espanya. En aquest sentit, l'acord, en el que ja s'està treballant, podria ser una realitat en les dates properes a la cimera del G20 de Pittsburg, és a dir, a finals d'aquest mes. De tota manera, si no es pogués signar abans d'aquesta cita, s'aprofitaria la cimera per anunciar l'acord imminent.

El ministre Moratinos va oferir, en el decurs de la reunió, tota la seva ajuda, de cara a la pròxima presidència espanyola de la Unió Europea, per dotar d'un marc jurídic i de més contingut les relacions amb Andorra, segons s'explica en una nota del ministeri espanyol. A més, Moratinos també va oferir la seva màxima col·laboració per cooperar en l'àmbit educatiu, duaner i en la importació de mostres biològiques.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte