Diari digital d'Andorra Bondia

Espot continua la ronda de reunions amb els seus homòlegs aprofitant la participació a l'Assemblea de les Nacions Unides


Escrit per: 
Agències

 

El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot manté aquests dies diferents reunions de treball bilaterals amb homòlegs d’altres països coincidint amb la presència a la 64a Assemblea General de les Nacions Unides a Nova York.

Dimecres es va reunir amb el ministre d’Afers Exteriors de Singapur, George Yeo i amb Jan Kohout, de la República Txeca. Aquest dijous ho va fer amb Miguel Angel Moratinos d’Espanya, Alexander Stubb, de Finlàndia i Zoran Petrov, viceministre de Macedònia. Aquest divendres es reunirà amb Skender Hyseni de Kosovo, Sven Alkalaj, de Bòsnia Herzegovina i Stephen Smith, d’Austràlia.

Aquest dijous el ministre Xavier Espot també va participar a un dinar de treball dels països iberoamericans a la que van participar viceministres i ministres d’Afers Exteriors de 13 països de l’àmbit hispà. Avui el ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals intervindrà davant l’Assemblea General de l’ONU. Serà cap a les 19.30 hores (hora local).

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte