Diari digital d'Andorra Bondia
Espot destaca els “esforços” en la lluita contra el tràfic de drogues
Espot destaca els “esforços” en la lluita contra el tràfic de drogues

Espot destaca els “esforços” en la lluita contra el tràfic de drogues


Escrit per: 
Agències/Foto: Jonathan Gil

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, va valorar molt positivament el desmantellament d’un punt de venda de drogues a menors que estava situat a Encamp, prop de dos centres escolars, ja que  davant de la gent que “sembla donar a entendre que la policia no és prou proactiva en aquesta matèria, aquest tipus d’operacions demostren el contrari”.
En aquest sentit, Espot va assegurar que s’està fent un treball sigil·lós i silenciós per prevenir el consum i la venda de drogues, sobretot entre els menors, i va garantir que tant des del Govern com des de la policia “estem posant tots els esforços” per prevenir el consum, especialment entre els menors, i per reprimir les conductes que s’aparten de la llei.
De fet, la darrera operació és  la cinquena contra el tràfic de drogues entre adolescents o menors des de començaments d’any, i el ministre va indicar que, tot i que les d’aquest any han tingut una magnitud una mica més important, la policia treballa de forma constant i permanent per intentar erradicar el problema. “El Govern és molt conscient del problema, i no l’hem d’exagerar tot i que hi és”, va destacar el ministre, que va recordar que els últims anys s’ha reforçat “moltíssim” la vigilància policial al costat de les escoles.

Espot
tràfic
lluita
drogues
esforços

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

S'agraeix francament que aquest tipus d'accions siguin desmantellades pel nostre cos d'ordre. Andorra està duent a terme una tasca important en aquest sentit i no sempre a la vista de tots, ja que efectivament els nostres agents de policia no sempre van uniformats. No obstant, el principal problema radica també en l'educació anti-drogodependències que no nomès s'hauria de fer amb més contundència als nostres centres escolars, si no també dins l'entorn d'educació familiar des de ben petits. Els pares també hem d'aportar la nostra visió per tal de sensiblitzar als nostres fills, i no esperar a que des del servei de policia ens ho solucionin tot. Que consti que no sóc policia.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte