Diari digital d'Andorra Bondia
El cap de Govern, Xavier Espot, al seu despatx de l’edifici administratiu.
El cap de Govern, Xavier Espot, al seu despatx de l’edifici administratiu.

Espot donaria suport a Martí si es presentés per cònsol amb DA


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El cap de Govern, Xavier Espot, no descarta que el seu predecessor, Antoni Martí, sigui candidat demòcrata a les properes eleccions comunals. En declaracions al programa Ara i aquí de RNA, Espot va dir que si el seu predecessor en el càrrec  decidís encapçalar la llista a Escaldes-Engordany tindria “el meu ple suport”. Al mateix temps, i tal com ja va recollir aquest rotatiu fa uns dies quan el líder de l’executiu va assegurar que els suposats intents de Martí per recuperar Unió del Poble eren “política ficció”, Espot va negar tots els rumors que l’enfronten a l’excap de Govern. 
Sobre els possibles pactes  amb Liberals d’Andorra de cara als comicis comunals del desembre i d’aquesta manera mirar de traslladar l’acord de Govern també a l’àmbit parroquial, Espot va explicar que es pot entendre que en algunes parròquies es tanquin i en d’altres, no, però va advertir que el que no s’entendria és que els pactes es fessin amb diferents partits segons la parròquia. I és que pel cap de Govern, que va reiterar que en darrera instància són els comitès locals els que han de decidir a cada parròquia, les decisions que es prenguin “han de ser fonamentades i justificades amb raons de pes”.
També va parlar de la coalició de Govern assegurant que no hi ha hagut tensions entre els partits que la formen arran dels casos de Salustià Chato i Juli Minoves. Va dir que no han suposat cap enfrontament, sinó que han reforçat les relacions entre els seus integrants.

Espot
donaria
suport
martí
presentés
DA
cònsol

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte