Diari digital d'Andorra Bondia
Salutació entre Xavier Espot i el president de República Dominicana, Luis Abinader.
Salutació entre Xavier Espot i el president de República Dominicana, Luis Abinader.

Espot i Abinader comparteixen informació sobre l’organització de la Cimera Iberoamericana


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, ha mantingut aquest matí una reunió bilateral amb el president de la República Dominicana, Luis Abinader, a Soldeu, en el marc de la 27a Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern que acull aquesta setmana el Principat.

Durant la reunió, Espot, i Abinader han compartit experiències i informació sobre l’organtizació de l’esdeveniment, que recaurà en la seva propera edició en el país centreamericà. En aquest sentit, Espot els ha exposat que durant el temps en què Andorra ha estat al capdavant de la Secretaria Pro Tempore de l’organització, s’han celebrat fins a 21 reunions preparatòries, 13 d’elles ministerials.

Per la seva part, Abinader ha demanat al cap de Govern quins temes considera que han de tenir continuïtat en la propera Cimera, i Espot ha destacat especialment la inclusió de les persones amb discapacitat, una temàtica que ja va impulsar-se en l’anterior edició, organitzada per Guatemala.

Finalment, el cap de Govern també ha agraït al màxim mandatari de la República Dominicana en matèria d’adopcions d’infants per part de residents andorrans.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha encapçalat la delegació andorrana, que també ha comptat amb membres del Gabinet del cap de Govern i diplomàtics. Per part de la delegació de República Dominicana, acompanyaven a Abinader el ministre de Relacions Exteriors, Roberto Álvarez Gil, i l’ambaixador de la República Dominicana a Andorra, Juan Bolívar Díaz.

Espot
Abinader
comparteixen
informació
l’organització
Cimera iberoamericana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte