Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la visita del nou govern al palau episcopal.
Un moment de la visita del nou govern al palau episcopal.

Espot i l'equip ministerial traslladen a Vives les prioritats del nou Govern


Escrit per: 
Redacció / Foto: Bisbat d'Urgell

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquesta tarda al Palau episcopal de la Seu d'Urgell, el cap de Govern, Xavier Espot, i el seu gabinet ministerial. L’audiència, emmarcada en les relacions institucionals entre el copríncep i les institucions, ha posat en relleu la voluntat d’establir un clima de relació d’entesa i de col·laboració institucional, segons han informat des del bisbat d'Urgell. 

El cap de Govern ha adreçat unes paraules de salutació al copríncep amb què ha manifestat la lleialtat del seu gabinet vers la institució dels coprínceps i alguns dels objectius prioritaris del seu Govern. El copríncep, al seu torn, ha encoratjat els ministres i tot l’equip de l’executiu en els diversos reptes que encaren en els propers quatre anys, tot assenyalant el caràcter de servei que té el desenvolupament de la gestió pública.

El copríncep ha pogut saludar i parlar personalment amb tots els membres del gabinet. Hi han assistit tots els ministres a excepció de la titular d'Afers Exteriors, Imma Tor, i també hi han estat presents els secretaris d’Estat per a les Relacions amb la Unió Europea; de Transició Energètica, Transició Energètica, Transports i Mobilitat; la secretària general del Govern; la cap de gabinet del cap de Govern i la cap de protocol.

També han estat presents a l’acte el representant personal del copríncep, Josep Maria Mauri; l’adjunt al representant personal, Eduard Ibáñez; i la secretària general del copríncep, Conxita Garcia.

Espot
vives
Govern

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte