Diari digital d'Andorra Bondia

Espot i Moratinos tracten l'acord d'intercanvi de dades a Madrid


Escrit per: 
Redacció

El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, va mantenir ahir al vespre la primera trobada formal amb el seu homòleg espanyol, Miguel Ángel Moratinos, amb qui va abordar la negociació d’un acord en matèria d’intercanvi d’informació fiscal.

Així mateix, la reunió, que va tenir lloc al palau de Viana, residència del ministre Moratinos a Madrid, va servir també per revisar la situació dels diferents assumptes en curs, com són el contenciós sobre les exportacions de sucre, l’exempció per als estudiants del sistema educatiu andorrà de la prova de selectivitat i el futur de les relacions d’Andorra amb la Unió Europea de cara a la presidència espanyola, que s’iniciarà el gener.

Espot també va posar damunt la taula la signatura del protocol d’esmena i adhesió al Tractat de Baiona, la col·laboració en matèria d’assistència sanitària a detinguts i el pas de les mostres biològiques per la duana de la Farga de Moles. De manera especial, Andorra vol trobar solució a la qüestió de l’obtenció dels permisos de residència i treball per als andorrans a Espanya.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte