Diari digital d'Andorra Bondia
El cap de Govern i la subsíndica amb el copríncep episcopal.
El cap de Govern i la subsíndica amb el copríncep episcopal.
Vives amb Carine Montaner i Josep Pintat.
Vives amb Carine Montaner i Josep Pintat.

Espot i Suñé exposen els grans reptes d’aquesta nova legislatura a Vives


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA i Bisbat d'Urgell

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va rebre ahir a la tarda el cap de Govern, Xavier Espot, i la síndica general, Roser Suñé, al Palau episcopal en la primera trobada entre els tres mandataris d’Andorra d’aquesta legislatura, segons va informar el bisbat en un comunicat.
En la trobada, el copríncep, Espot i Suñé van comentar l’oportunitat de governar en coalició i així traslladar la voluntat manifesta dels ciutadans mostrada a les urnes el mes d’abril passat. Així mateix, van exposar les grans línies de l’acció de Govern previstes aquesta legislatura i els temes cabdals per al futur del país, com són la negociació per a l’establiment  d’un acord d’associació amb Europa, la necessitat d’adoptar mesures per garantir la sostenibilitat del sistema de pensions, així com donar continuïtat a la reforma endegada en l’àmbit de la salut.
Vives va celebrar amb el cap de Govern i la síndica general  la pròxima visita del copríncep francès, Emmanuel Macron, anunciada per a la primera quinzena de setembre.
D’altra banda, i continuant amb la ronda de contactes iniciada amb els grups parlamentaris, el copríncep episcopal també es va trobar amb el president del grup parlamentari de Terceravia+Unió Laurediana+Independents, Josep Pintat, i la consellera general d’aquesta formació, Carine Montaner.  
La darrera de les visites que mantindrà Vives serà demà, amb la recepció del president del grup parlamentari Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, i el president suplent d’aquesta formació, Raül Ferré.

Espot
Suñé
exposen
reptes
legislatura
vives

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte