Diari digital d'Andorra Bondia
Espot i Ubach amb la representant de Liechtenstein Marketing, aquest matí.
Espot i Ubach amb la representant de Liechtenstein Marketing, aquest matí.

Espot i Ubach comparteixen experiències de promoció turística a Liechtenstein


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, han clos avui el seu desplaçament oficial a Liechtenstein amb una visita a les oficines de Liechtenstein Marketing, la societat pública responsable de la promoció del país com a centre econòmic i destinació turística.

La delegació andorrana –completada per l’ambaixador al Consell d’Europa i encarregat de Negocis a Liechtenstein, Joan Forner– ha estat rebuda per la representant de l’ens i membre de l’Oficina de Marques, Renate Bachmann, que ha presentat els principals eixos de la seva tasca. Durant l’exposició, Bachmann ha explicat que duen a terme una difusió de la marca nacional vehiculada a través de les experiències a l’entorn natural, de l’oferta cultural i artística, i del turisme de negocis.

A més, Renate Bachmann s’ha interessat pel model de promoció turística emprat per Andorra. Precisament, Espot i Ubach han posat en relleu l’experiència andorrana en matèria de promoció turística, i han coincidit amb Bachmann en la importància d’intercanviar l’expertesa d’Andorra i Liechtenstein en aquest àmbit. De fet, s’han emplaçat a construir sinergies entre Liechtenstein Marketing i Andorra Turisme, destacant les semblances entre ambdós països pel que fa, per exemple, a l’orografia o la història en tant que Estats de petites dimensions.

Així ha finalitzat la visita al país –la tercera d’un cap de Govern andorrà a Liechtenstein i la primera d’Espot–, que ha permès refermar la cooperació existent entre ambdós països en el terreny bilateral, multilateral i internacional, així com compartir qüestions que són prioritàries per als dos executius, com ara les relacions amb la UE o l’adhesió a l’FMI.

Espot
Ubach
experiències
promoció turística
Liechtenstein

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte