Diari digital d'Andorra Bondia
La reunió celebrada avui.
La reunió celebrada avui.

Espot lliura els esborranys dels projectes de llei dels salaris dels càrrecs electes i sobre mesures en matèria processal


Escrit per: 
Redacció / FOTO: SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, s’ha reunit aquest divendres a la tarda amb els representants dels grups parlamentaris que configuren el Consell General. La trobada, que s’ha dut a terme garantint totes les mesures de prevenció i seguretat per prevenir possibles contagis de la Covid-19, ha permès lliurar els esborranys de projectes de llei relacionats amb la reducció salaria dels càrrecs electes i també en matèria processal.

L’objectiu és que els grups parlamentaris puguin fer les aportacions que considerin oportunes durant la setmana que ve. Així, i seguint el compromís contret pel cap de Govern en sessió parlamentària, s’han entregat als grups parlamentaris el Projecte de Llei de mesures de racionalització econòmica i de recursos humans del sector públic i de reducció salarial dels càrrecs electius i de lliure designació de les entitats públiques, tal i com han destacat des de l'executiu. També s’ha entregat el projecte de llei de mesures excepcionals i urgents en matèria processal i administrativa, per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

 

coronavirus
salaris
càrrecs electes
polítics
llei de mesures excepcionals i urgents en matèria processal i administrativa

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte