Diari digital d'Andorra Bondia
Espot lloa l'autocrítica de Martí en l'afer Alcobé Espot lloa l'autocrítica de Martí en l'afer Alcobé
Espot lloa l'autocrítica de Martí en l'afer Alcobé Espot lloa l'autocrítica de Martí en l'afer Alcobé

Espot lloa l'autocrítica de Martí en l'afer Alcobé


Escrit per: 
Agències

En la visita realitzada a l'Escola Especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell pel copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha aprofitat per lloar les paraules del cap de Govern, Toni Martí, al Consell General, en reconèixer que havia comès un error en no acceptar la renúncia de Jordi Alcobé en primera instància. 

Espot ha admès que no l'han sorprès aquestes paraules i ha alabat l'autocrítica realitzada per Martí, "moltes vegades critiquem les figures polítiques perquè no reconeixen els seus errors i crec que el cap de Govern ha mostrat la seva alçada de mires i la seva alçada política en admetre-ho". A més, Espot ha admès que "la decisió del cap de Govern crec que ha estat sincera i encertada i jo la valoro especialment". 

D'altra banda, Espot també ha manifestat que desconeix si s'incorporarà un nou ministre a l'equip ministerial o si es repartiran les carteres entre els altres ministeris, i a més, ha reconegut que "no és una decisió que em competeix a mi, però els ministres acceptarem la decisió que es prengui, com no pot ser d’una alta manera”.

Espot
autocrítica
martí
alcobé

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Es genial que es lloin els uns als altres....

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte