Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats de les llistes nacionals i territorials, aquest divendres a la plaça del Consell General.
Els candidats de les llistes nacionals i territorials, aquest divendres a la plaça del Consell General.

Espot reivindica el projecte demòcrata com el millor per dirigir el país


Escrit per: 
Agències

“Encarnem la renovació i un nou projecte que sap aprendre dels errors i que és el més solvent per a la prosperitat” del país. Amb aquestes paraules ha reivindicat el candidat a cap de Govern per Demòcrates, Xavier Espot, la proposta demòcrata i la vàlua de les persones que l’integren. En un acte a la plaça del Consell General en què han estat presents membres de la llista nacional i de totes les territorials Demòcrates ha volgut simbolitzar que el seu és un projecte “on totes les persones compten”.

Del desenvolupament de la campanya, Espot considera que ha quedat “sobradament demostrat” que l’equip demòcrata té els “millors candidats per afrontar els reptes que tenim per endavant”. D’aquesta manera, s’ha mostrat “satisfet i orgullós” de l’equip i ha remarcat que està “plenament convençut” que són la “millor garantia” que el país tindrà un bon Consell General, amb gent “solvent, preparada i diversa” i també un bon govern per encarar els reptes del país en el futur.
El cap de llista demòcrata ha destacat que les persones que conformen les llistes de DA són un equip “coherent, cohesionat” i que no ha hagut de fer “pactes estranys per repartir cadires” i que són una garantia de “coherència, equilibri i progrés”, tot “conservant la identitat” del país.
Quant al balanç de la campanya, ha manifestat que està “content” ja que pensava que seria “més dura”, més d’anar “al contraatac” i s’ha mostrat “satisfet” perquè no hagi estat així. Això, ha afegit, “honora” les diverses formacions i ha remarcat que creu que han “sabut estar a l’alçada” del que esperaven els ciutadans, en definitiva, que els partits fessin “propostes de futur” i que es fes una contesa electoral en positiu i constructiva. Pel que fa al desenvolupament d’alguns debats, ha considerat que no han fet fàcil que els candidats hagin pogut presentar les seves propostes, si bé han donat veu a tots els candidats.
Espot ha conclòs que els electors han “percebut, estan percebent” o ho acabaran fent que la proposta demòcrata és la millor per dirigir el país i que malgrat el desgast que pot haver suposat vuit anys de govern, en què de vegades han hagut de prendre decisions que poden no haver estat “compreses”, els ciutadans tindran “alçada de mires” i donaran suport a DA.

demòcrates / eleccions generals / EG2019 / Espot

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte