Diari digital d'Andorra Bondia

Espot signa a San Marino el quart acord d’intercanvi d’informació


Escrit per: 
Redacció

 

El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, i la ministra d’Afers Exteriors de San Marino, Antonella Mularoni, van signar ahir al migdia l’acord d’intercanvi d’informació en matèria fiscal entre els dos països.

La signatura va estar precedida d’una reunió de treball entre les dues delegacions sobre qüestions d’interès bilateral. En particular es va parlar del futur de les relacions d’Andorra i San Marino amb la Unió Europea en el marc de l’Espai Econòmic Europeu, després de la demanda d’adhesió de San Marino a la UE, sense resposta per part de la Comissió Europea.
A continuació es va celebrar una breu trobada amb els caps d’Estat de San Marino, abans del dinar ofert pel Govern, en què els polítics dels dos països van intercanviar opinions sobre el context econòmic internacional i l’estat actual de les negociacions respectives dels acords en matèria d’intercanvi d’informació. Al final de la reunió, el ministre Espot va acordar mantenir el contacte i va convidar oficialment  la ministra Mularoni a visitar el Principat per estrènyer les relacions bilaterals.
Es tracta del quart acord d’intercanvi d’informació fiscal que Andorra ha signat en cinc dies. El primer va ser amb Àustria, dijous passat, i divendres va firmar amb Mònaco i Liechtenstein.
Així mateix, el cap de Govern, Jaume Bartumeu, rep avui, a primera hora del matí, el ministre de Pressupost de França, Eric Woerth, per rubricar el conveni amb l’Estat francès.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte