Diari digital d'Andorra Bondia
La reunió dels candidats demòcrates amb Andorran Banking.
La reunió dels candidats demòcrates amb Andorran Banking.

Espot trasllada als bancs el compromís de "treballar colze a colze" amb el sector


Escrit per: 
Redacció / Foto: Demòcrates

El cap de Govern en funcions i cap de la llista nacional de Demòcrates, Xavier Espot, acompanyat del número 9 Xavier Sopena i del candidat de la llista territorial de la Massana David Montané, s'ha reunit avui amb Andorran Banking a qui ha traslladat el compromís de seguir treballant, colze a colze, amb el sector bancari del país, en cas que la ciutadania renovi a Demòcrates la confiança per seguir encapçalant el Govern.

La trobada ha servit per fer balanç de la situació del sector financer i de les seves perspectives de futur i també per abordar el procés d'aproximació amb la Unió Europea mitjançant l'acord d'associació, fent especial èmfasi en la part de les negociacions que impliquen els serveis financers. I en aquest sentit, Espot també s'ha compromès a continuar negociant el millor acord amb la UE possible per a Andorra i per al sector financer andorrà.

Durant la reunió, els representants Demòcrates han pres nota de les propostes fetes per l'associació, particularment aquelles vinculades a la modernització i la transformació del marc normatiu aplicable al sector bancari i financer del país.

Al migdia Espot, ara acompanyat per la número 2 de la llista nacional Meritxell López i del cap de la llista encampadana Jordi Torres, s'ha reunit als locals de la CEA amb les associacions de comerciants Eix Central, Riberaygua i Travesseres, i Centre Històric d'Andorra la Vella. Durant la trobada, s'ha fet balanç de les polítiques turístiques i comercials fetes aquestes darrers quatre anys, juntament amb el rol d'Andorra Turisme en la promoció del país. Aquesta anàlisi ha donat pas a com poder donar continuïtat a aquestes polítiques i a com impulsar-ne de noves. De la mateixa manera que amb el sector bancari, Espot ha pres nota de les propostes constructives fetes per les tres associacions, i s'ha compromès a treballar-les si la ciutadania fa confiança a la formació taronja.

Espot també té prevista una reunió amb l'associació de comerciants del Pas de la Casa. En aquest cas serà posteriorment a la celebració de la reunió de poble prevista per dimarts vinent.

Espot
bancs

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte