Diari digital d'Andorra Bondia

Estar a prop dels ciutadans per combatre la desafecció


Escrit per: 
M. S. C.

La necessitat d’estar a prop dels ciutadans va ser un dels principals compromisos que van expressar ahir els dos candidats escaldencs que van participar en el debat organitzat pel Fòrum Nacional de la Joventut amb els joves de la parròquia.

El número dos de la llista del Partit Socialdemòcrata, Aleix Mañosas, va indicar que per combatre la desafecció organitzaran regularment trobades entre aquest col·lectiu i el conseller de joventut. El número 11 de la llista demòcrata, Josep Maria Garrido, va indicar que l’actual Comú ja ha treballat en aquest sentit i que si surten elegits tindran sempre les portes de la corporació obertes.
Els dos candidats van exposar els seus programes i van mostrar la seva intenció de treballar conjuntament. Tot i així, Mañosas va aprofitar per apuntar la principal diferència entre les dues formacions, que es basa en el fet que el PS “no fa retallades socials ni acomiada gent”. Alguna de les preguntes dels assistents van girar a l’entorn de la possibilitat de donar feina als joves de 16 a 18 anys. Mañosas va proposar-los la neteja de camins del Madriu al mateix temps que reben formació sobre la vall. Garrido va indicar que avui ja hi ha aquesta possibilitat, tot i que cal fer la so·l·licitud amb temps, igual que en els esports d’estiu. Tots dos també van indicar que continuaran amb les ajudes a l’esport actuals (el PS aposta per afegir-hi els abonaments familiars) i van coincidir en la necessitat de revisar la llei electoral per permetre el vot a les comunals al cap de cinc anys d’estar a Andorra. Alhora, van animar a anar a votar i, en el cas que no els agradi cap opció, millor votar en blanc que un vot nul.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte