Diari digital d'Andorra Bondia
Jover amb la sotssecretària de política fiscal del Departament del Tresor d’Estats Units.
Jover amb la sotssecretària de política fiscal del Departament del Tresor d’Estats Units.

Estats Units celebra que Andorra s’hagi sumat a les sancions contra Rússia


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

En el marc de les reunions de primavera del Fons Monetari Internacional (FMI), el ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, i  el secretari d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Marc Ballestà, han visitat aquest dijous el Departament del Tresor dels Estats Units d’Amèrica. Durant la visita, els representants estatunidencs han posat valor que Andorra s’hagi sumat a les sancions internacionals a Rússia i Bielorússia pel conflicte a Ucraïna.

En la trobada amb la sotssecretària de política fiscal del Departament del Tresor, Lily Batchelder, Jover ha presentat l’evolució del marc fiscal andorrà al llarg dels darrers anys i ha destacat l’avenç en l’homologació internacional en relació amb qüestions financeres, així com la transparència fiscal. Per aquest motiu, els representants del Departament del Tresor han felicitat la delegació andorrana pels passos fets en aquesta matèria. 

D’altra banda, cal destacar que el ministre i el secretari d’Estat d’Afers Financers Internacionals han estat acompanyats per l’ambaixadora d’Andorra a les Nacions Unides, Elisenda Vives, i el director general de l’AFA, David Cerqueda; mentre que, per la part de la sotssecretària de política fiscal del Departament del Tresor, l'han acompanyat el sotssecretari adjunt d’afers fiscals internacionals, José Murillo, i el sotssecretari adjunt per a Europa i Euràsia, Brian McCauley.

Les reunions del FMI congreguen a autoritats de bancs centrals, ministres de finances i desenvolupament, representants del sector privat i de la societat civil.

 

Andorra
FMI
finances
Internacional
política
Rússia
Estats Units

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte