Diari digital d'Andorra Bondia
El rei d'Espanya, Felip VI, i el cap de Govern, Xavier Espot, en la reunió bilateral d'aquest matí.
El rei d'Espanya, Felip VI, i el cap de Govern, Xavier Espot, en la reunió bilateral d'aquest matí.

Felip VI destaca la gran participació i l’alt nivell de la 27a Cimera Iberoamericana


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, ha mantingut aquest dimecres al matí una reunió bilateral amb el rei d’Espanya, Felip VI, a Soldeu, en el marc de la 27a Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern que acull aquesta setmana el Principat.

Durant la reunió, Espot i Felip VI han fet balanç de la presidència d’Andorra en la Cimera Iberoamericana. El monarca ha felicitat al cap de Govern pel contingut aportat en aquest fòrum internacional i per l’oportunitat de debatre aspectes rellevants en el context actual, com ara la recuperació després de la pandèmia. 

Espot ha exposat que la voluntat ha estat i és poder traslladar les qüestions que afecten als ciutadans a trobades multilaterals d’aquest ordre. El cap de Govern i el rei d’Espanya han celebrat la gran participació i l’alt nivell tant en la 27a Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern com en la 13a Trobada Empresarial Iberoamericana. En aquest sentit, Felip VI ha felicitat la organització dels diferents actes i les facilitats per a la participació telemàtica.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha encapçalat la delegació andorrana, que també ha comptat amb l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu, i membres del Gabinet del cap de Govern i diplomàtics. Per part de la Casa Real, el rei ha estat acompanyat per l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros, el conseller diplomàtic de la Casa Real, Alfonso Sanz, l’ambaixador en missió especial per a les Cimeres i l’Espai Iberoamericà, Carlos Abella, i diversos membres del seu Gabinet.

Felip VI
destaca
gran
participació
l’alt nivell
27a Cimera Iberoamericana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte