Diari digital d'Andorra Bondia
La participació andorrana en el fòrum celebrat a Madrid.
La participació andorrana en el fòrum celebrat a Madrid.

Fenoll exposa a Madrid les polítiques socials d’Andorra


Escrit per: 
Agències / Foto: SFGA

La secretària d'Estat en funcions d'Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, ha exposat les polítiques d'igualtat de gènere d'Andorra i els objectius de la nova llei sobre els drets dels infants i els adolescents aprovada pel Govern el mes de març. Fenoll ha expressat el compromís d'Andorra amb la inclusió de les persones vulnerables, en especial de les persones amb discapacitat i ha defensat l'experiència de la Xarxa d'empreses inclusives. La secretària d'Estat en funcions d'Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, ha intervingut en la 2a sessió del Fòrum sobre Coneixement, Innovació i Sostenibilitat, celebrat a Madrid, organitzat per l'ambaixada d'Andorra a Espanya i la Secretaria Iberoamericana (SEGIB).

A més de la secretaria d'Estat en funcions d'Afers Socials i Ocupació, han participat l'acadèmic i director del Centre d'Innovació en Tecnologies per al Desenvolupament Humà, Carlos Mataix, l'exministra d'Afers Exteriors i Culte de l'Argentina i excap de gabinet del secretari general de les Nacions Unides Ban Ki Moon, Susana Malcorra. Aquesta segona sessió s'ha centrat en la cohesió social, els ponents han debatut sobre el futur de les polítiques d'inclusió i el reforçament de la cohesió social per a la sostenibilitat en els països iberoamericans.

Les sessions del Fòrum sobre Coneixement, Innovació i Sostenibilitat estan destinades al públic interessat per les qüestions iberoamericanes, als ambaixadors dels països de la SEGIB així com als diplomàtics acreditats. La voluntat de les trobades és la reflexió conjunta sobre les principals temàtiques al voltant del lema 'Innovació pel Desenvolupament Sostenible-Objectiu 2030'. Així, en la sessió d'aquest dijous s'han tractat els temes de l'impacte de les noves tecnologies en el treball i la nova economia de la responsabilitat social. S'han debatut les oportunitats de la innovació per a la transparència publica i la legitimitat democràtica, i la necessitat de reforçar els termes del pacte social a través de polítiques d'inclusió i de solidaritat fiscal.

La reunió de ministres d'Afers Socials de la Conferència Iberoamericana tindrà lloc a Andorra a l'octubre i se centrarà en les persones amb discapacitat.

Fenoll exposa a Madrid les polítiques socials d’Andorra

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte