Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la trobada organitzada a Barcelona.
Un moment de la trobada organitzada a Barcelona.

Fenoll participa en una taula rodona per promoure la integració social de les persones amb discapacitat


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

La secretària d'Estat d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, ha participat aquest dilluns en la Taula de Discapacitat Reptes a la inclusió reial i efectiva de les persones amb discapacitat a Espanya, una trobada organitzada a Barcelona per la fundació Grup SIFU, que té com a missió donar impuls a accions, projectes i programes necessaris per promoure la plena integració o la millora del benestar de les persones amb discapacitat amb dificultats d’inserció a la societat especials.

La trobada s’ha centrat en analitzar conjuntament els reptes i problemàtiques que comporten la integració real de persones amb discapacitat , no només des del punt de vista laboral, sinó també en altres aspectes com l’educació, la prevenció, la innovació, el dia a dia, la tecnologia o l'accessibilitat. Aquest debat ha servit per construir un diàleg obert i constructiu que, com a resultat, es plasmarà en un document escrit consensuat, que servirà per avançar més cap a la inclusió de les persones amb diversitat funcional en tots els àmbits socials.

La taula rodona ha aplegat personalitats de diferents àmbits units per debatre i plantejar solucions i polítiques per a la plena inclusió d’aquest col·lectiu. Així, Fenoll ha estat part activa d’aquest debat juntament amb representants de les entitats col·laboradores.

La Taula de la Discapacitat culminarà amb la celebració de “La nit més IN”, la cita anual de la fundació SIFU al Gran Teatre del Liceu, una vetllada que al llarg dels quatre últims anys s'ha consolidat com una gran cita de Barcelona amb l'art i la discapacitat.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte