Diari digital d'Andorra Bondia

Ferrer creu que l’estudi descartarà el Patapou


Escrit per: 
M. S. C.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, es va mostrar confiada ahir que el resultat de l’estudi encarregat pel Govern a tècnics francesos desaconsellarà la ubicació d’un heliport nacional al roc de Patapou. Això sempre que les preguntes que es recullin a l’informe es formulin correctament, segons va indicar.

En aquest sentit va explicar que no és el mateix qüestionar si aquesta zona pot servir de base per a un heliport que si és un indret on poden aterrar helicòpters. Així, va recordar que hi ha edificis on aterren helicòpters però que “no són base” i no disposen, per tant, dels mateixos serveis.
El Comú d’Andorra la Vella va rebre a principis d’aquesta setmana una carta del Govern en què informava de la decisió de demanar un nou informe del roc de Patapou. En la missiva indicava que s’havia sol·licitat informació sobre si hi poden aterrar i enlairar-se helicòpters i la zona de risc.
En tot cas, Ferrer creu que la decisió de demanar aquest informe és una “bona notícia” perquè permet un període de reflexió, ja que no es firmarà el contracte fins que no es rebi aquesta documentació.
La cònsol major de la capital també va valorar positivament l’adhesió del Partit Socialdemòcrata al recurs de reposició presentat pel Comú contra el projecte.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte