Diari digital d'Andorra Bondia

Ferrer creu que no s’ha de presentar una alternativa a Bartumeu


Escrit per: 
Agències

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, creu que no s’hauria de presentar una alternativa a Jaume Bartumeu en unes primàries al si del Partit Socialdemòcrata per escollir el candidat en cas d’eleccions anticipades.

Ferrer argumenta que Bartumeu va començar una etapa com a cap de Govern i ha de tenir l’oportunitat de tornar-se a presentar. En aquest sentit, la cònsol va remarcar que “entenc que ha de ser natural, ha de ser així”. Ferrer va fer aquestes declaracions en un programa d’AD Ràdio.
La mandatària comunal va valorar la possibilitat d’anar a eleccions anticipades i va constatar una manca de diàleg al si del Consell General. Tot i així, va ressaltar la necessitat de trobar punts comuns i en aquest sentit va citar la feina feta a les comissions legislatives, que ha demostrat que hi eren. Per aquest motiu, Ferrer va concloure que “ha faltat més voluntat de pacte per part de tothom”.
De cara a unes eleccions anticipades, la cònsol major d’Andorra la Vella va demanar que no hi hagi confrontació perquè caldrà abordar decisions importants, que s’han de prendre amb consens. A més, Ferrer va lamentar que el que “ens falta és sentit d’Estat”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte