Diari digital d'Andorra Bondia

Ferrer i Cervós treballaran plegats en el projecte 'Entorns de la Casa de la Vall' i en l'obtenció del Prat del Rull per a la nova seu de la justícia


Escrit per: 
Agències

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha demanat a Pere Cervós, conseller de la oposició, la col·laboració per treballar conjuntament en el projecte 'Entorns de la Casa de la Vall', i que conclourà amb la signatura d'un Conveni amb Govern i el Consell General.

Ferrer ha fet al·lusió als coneixements de Cervós en la matèria per implicar-lo plenament en el projecte a la vegada que també ha deixat clar que el conveni no tirarà endavant sense un sí unànime de tots els consellers de comú.
Tant Ferrer com Cervós s'han mostrat convençuts de que el nou conveni beneficia la parròquia amb més espais oberts, a la vegada que dona més visibilitat a la Casa de la Vall i la façana del nou Parlament. Per una altra banda, Cervós ha felicitat a la majoria del Comú pel projecte de revitalitzar el casc antic de la parròquia i que segons el conseller de la oposició és fonamental com a "cor de la població" que és.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte