Diari digital d'Andorra Bondia
El ministre Víctor Filloy, aquest matí a la Massana.
El ministre Víctor Filloy, aquest matí a la Massana.

Filloy defensa que cal mantenir, com a mínim, el nivell d’inversió actual


Escrit per: 
Mireia Suero Comellas / Foto: SFGA

Primera jornada oficial com a ministre de Territori i Habitatge. Víctor Filloy encara la seva tasca al capdavant del ministeri amb vocació de continuïtat. Així doncs, seguirà desenvolupant el pla d’infraestructures viàries tal com estava previst i els projectes que hi ha damunt la taula, alguns dels quals són estratègics, com el centre de Grifols i l’edifici multifuncional. Quant al pressupost del ministeri, Filloy ha defensat la necessitat de mantenir-se almenys entorn de la partida d’aquest any. “Hem d’entendre que aquest mínim l’hem de mantenir”, ha dit, i ha remarcat que “cal concebre la inversió pública com un element dinamitzador de l’economia del país”.

Filloy ha advertit que “no hi haurà grans canvis al ministeri”. I és per això que el pla d’infraestructures viàries es conservarà en la mateixa línia d’inversió. Així doncs, la variant de la Massana està descartada “ara per ara”, ja que és una obra “extremadament elevada pel que fa al seu cost”. El ministre de Territori i Habitatge ha observat que si bé caldrà tenir-la en compte de cara al futur, ara s’estan trobant alternatives que permeten tenir la fluïdesa, com ara l’eixamplament de la CG-3 a l’altura entre la rotonda de les Dos Valires i la rotonda d’Anyós. 

Amb tot, Filloy ha explicat que des del ministeri s’intentarà orientar més la inversió pública cap a l’edificació, que genera molta més activitat econòmica al país i al sector. Del recinte multifuncional no n'ha pogut donar cap detall.

filloy
defensa
inversió

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte