Diari digital d'Andorra Bondia
La reiunió de la Taula permanent de la joventut presidida pel ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy.
La reiunió de la Taula permanent de la joventut presidida pel ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy.

Filloy demana als comuns que es potenciï l’educador de carrer


Escrit per: 
Redacció/Foto: A.S.

El ministre d’Afers Socials, Habitatges i Joventut, Víctor Filloy, ha aprofitat la reunió de la taula permanent de la joventut celebrada aquesta tarda per transmetre als representants comunals la voluntat de les associacions i entitats socials de potenciar la figura de l’educador de carrer arreu del país. Segons ha informat el Govern mitjançant un comunicat, les entitats consideren que és una figura propera als joves amb capacitat de reconduir o detectar possibles problemàtiques de primera mà.

Igualment, el ministre ha presentat el reglament de reconeixement de la condició de família monoparental, aprovat la setmana passada pel consell de ministres. En aquest cas ha traslladat als representants comunals la importància d’actualitzar la llista d’avantatges que concerneixen directament a les corporacions parroquials i que tenen les famílies, tant monoparentals com nombroses, per estar en possessió d’un títol acreditatiu.

Per últim, Filloy també ha compartit el reglament de les activitats de lleure, aprovat el mes de juliol passat, amb l’objectiu de conèixer les consideracions dels comuns sobre un text que estableix uns requisits mínims per dur a terme activitats adreçades a infants i adolescents.

La taula permanent de la joventut és l’òrgan de diàleg i coordinació dels representants del ministeri i dels consellers comunals amb competències en matèria de joventut. En la trobada celebrada ahir el ministre va posar en relleu la importància d’aquest ens, ja que tal com es va assenyalar en el comunicat facilitat per l’executiu, “esdevé un espai de coordinació específic per desenvolupar polítiques i projectes transversals en aquest àmbit”.

filloy
demana
comuns
potenciï
l’educador
carrer

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte