Diari digital d'Andorra Bondia
El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, amb la secretària executiva d’Unece, Olga Algayerovà.
El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, amb la secretària executiva d’Unece, Olga Algayerovà.
Filloy amb el director de l’Oficina Federal d’Habitatge de Suïssa, Martin Tschirren.
Filloy amb el director de l’Oficina Federal d’Habitatge de Suïssa, Martin Tschirren.

Filloy intercanvia experiències sobre habitatge amb diferents interlocutors a Suïssa


Escrit per: 
Agències / Fotos: Govern d'Andorra

L’agenda de treball del ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy -en el marc de la reunió ministerial de desenvolupament urbà, habitatge i ordenament del territori, organitzada a Ginebra (Suïssa) per la Comissió Econòmica per a Europa de les Nacions Unides (Unece)– inclou un seguit de trobades bilaterals amb alts representants d’altres països, així com reunions multilaterals i diplomàtiques.

D'aquesta manera, Filloy ha mantingut aquest dijous una reunió amb el secretari d’Estat de San Marino, Stefano Canti, en la qual ambdós han mostrat interès a col·laborar i intercanviar experiències sobre polítiques d’habitatge i ordenament territorial. De fet, Filloy i Canti s’han emplaçat a continuar explorant la cooperació entre els tècnics dels dos països encarregats de l’habitatge i a valorar la possibilitat d’incorporar aquestes qüestions a l’acord d’amistat i cooperació que recentment han signat Andorra i San Marino, informen des del Govern.

Filloy també s’ha trobat amb la secretària executiva d’Unece, Olga Algayerovà. Durant la reunió, ambdós han compartit impressions sobre els reptes en habitatge que, independentment de l’extensió del seu territori, afecten a tots els estats. Filloy i Algayerovà han coincidit en la importància de treballar, de manera consensuada, amb tots els actors vinculats a l’habitatge les polítiques per fer accessible l’habitatge a tota la població i especialment als col·lectius més vulnerables.

Finalment, aquest dimecres, el ministre de Territori i Habitatge es va reunir amb el director de l’Oficina Federal d’Habitatge de Suïssa, Martin Tschirren, en què van tractar diversos temes com la problemàtica de l’accés a l’habitatge de lloguer en zones de muntanya tenint en compte el pes del règim de tinença de propietat residencial o d’ús turístic en aquestes zones. A més, van compartir experiències de transport de caràcter col·lectiu i sostenible.

filloy
intercanvia
experiències
sobre
Habitatge
diferents
interlocutors
Suïssa

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte