Diari digital d'Andorra Bondia
pressupostos participatius Seu Urgell
pressupostos participatius Seu Urgell

Fins a 186 propostes per invertir 100.000 € del pressupost municipal


Escrit per: 
Redacció/Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell

Un total de 186 propostes, un 45% més que en la primera edició. Aquest és el volum que ha rebut l’Ajuntament de la Seu d’Urgell en el procés participatiu per decidir en què s’han d’invertir 100.000 euros del pressupost municipal. Ara la votació popular per prioritzar-les es farà els dies 30 de maig i 4 de juny. 
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha rebut 186 propostes en aquest procés participatiu, que es va obrir l’1 d’abril passat amb l’objectiu de decidir en què s’inverteixen 100.000 euros dels comptes d’aquest any. Aquesta segona edició de la convocatòria d’uns pressupostos participatius per part de l’Ajuntament ha obtingut un increment de les propostes de prop del 45% respecte de la primera edició, que va tenir 
lloc l’any passat i que en va rebre 129. 
La tinent d’alcalde de Participació Ciutadana, Anna Vives, va remarcar que aquest augment “força” significatiu del nombre de propostes presentades respecte de l’any passat “està motivat per la bona experiència de la primera edició, ja que les persones que van participar-hi i la població en general han pogut comprovar que es tracta d’un procés rigorós i útil”. La tinent d’alcalde va afegir que “veure reflectida a la ciutat aquella proposta que un mateix ha fet és la prova d’una societat coresponsable”. Cal remarcar també que aquestes 186 propostes s’han presentat tant a títol individual com en representació de diferents entitats de la ciutat.
Una vegada acabada la primera fase del procés —en què s’han recollit les propostes— s’inicia el pas següent, en què una comissió del personal tècnic municipal farà la valoració tècnica i econòmica de les proposicions presentades basant-se en la llista facilitada per l’empresa assessora, en què únicament apareixeran les propostes formulades sense que hi consti qui les ha presentat. 
Una vegada valorades les 186 propostes, les que s’hagin acceptat per l’acompliment dels criteris i la viabilitat tècnica i econòmica es podran consultar a finals del mes de maig 
tant al web municipal, www.laseu.cat, com a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.  La publicació de totes les propostes acceptades permetrà que tothom que ho desitgi en pugui tenir coneixement i pugui prioritzar-les posteriorment basant-se en la seva urgència i necessitat.  

 

 

Seu Urgell
pressupostos participatius

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte