Diari digital d'Andorra Bondia
Una imatge d'arxiu de la plaça de l'església del Pas de la Casa.
Una imatge d'arxiu de la plaça de l'església del Pas de la Casa.

Fins a setze propietaris del Pas faran una aportació de 246.000 euros per a la remodelació de la plaça de l'església


Escrit per: 
Agències

Un total de setze propietaris del Pas de la Casa han de fer una contribució especial de 246.000 euros per a les obres de la plaça de l'església, que estan valorades en 1.334.834 euros. Tal com surt publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) la corporació comunal encampadana ha aprovat una ordinació que regula aquesta contribució especial, una modalitat que també ha fet servir en altres treballs a la parròquia.

Tal com especifiquen des del comú, aquests setze propietaris hauran de fer front a 216.411 euros i la seva contribució es calcularà en funció dels metres lineals de façana de la seva propietat que es beneficia de la millora que deriva de les obres. A més a més, dos d'aquests setze propietaris faran front a 30.172 euros, ja que han demanat la instal·lació de resistències elèctriques.

Tal com s'estipula en l'ordinació, les quotes poden ser fraccionades per períodes anuals i per un termini màxim de cinc anys.

Els treballs consistiran a construir una nova plaça i refer la voravia. Així, es reformarà l'entorn de la plaça i dels carrers adjunts, es refarà el mobiliari urbà i se suprimirà un carrer per poder ampliar l'espai.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte