Diari digital d'Andorra Bondia

Fomento es compromet a accelerar les obres de la N-145 durant el 2012 per acabar-les el 2013


Escrit per: 
Agències

El Ministerio de Fomento espanyol té la voluntat d'accelerar les obres de la N-145, que uneix la Seu d'Urgell i Andorra, durant el 2012 per poder-les acabar completament el 2013.

Així ho va manifestar aquest dijous el director general de carreteres del govern espanyol, Jorge Urrecho, en la reunió que va mantenir amb l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla. Urrecho va assegurar que el Ministerio té la voluntat d'accelerar els treballs per tal d'arribar a l'hivern d'aquest any amb el nou túnel en servei, el nou accés a Anserall acabat i el reasfaltatge de la majoria de trams de la via fets.

El director general de carreteres va explicar a l'alcalde de la Seu que han acordat amb l'empresa constructora un calendari de treball que permetrà accelerar les obres per fer-ne una part molt important durant aquest any i finalitzar-les completament al 2013. Per Batalla, aquests nous compromisos són positius pel territori i confia que es compleixin tal com han detallat els responsables del Ministerio de Fomento.

Durant la reunió, Batalla va manifestar als responsables de Fomento la preocupació del territori pel retard de l'obra (la previsió d'acabament era pel mes de maig del 2011), la incertesa sobre el calendari de finalització i la inseguretat que comporta l'estat actual de la via. Finalment, des de l'Ajuntament de la Seu s'ha destacat la feina de pressió coordinada amb la resta d'institucions del territori, especialment amb el Govern d'Andorra, 'que ha exercit un paper clau'.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte