Diari digital d'Andorra Bondia
L’exministre de Turisme Francesc Camp.
L’exministre de Turisme Francesc Camp.

Francesc Camp encapçalarà la candidatura demòcrata a Canillo


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

L’exministre de Turisme Francesc Camp encapçalarà la candidatura de Demòcrates a Canillo a les pròximes eleccions comunals. Segons va explicar el polític, hi ha tres aspectes que l’han portat a fer aquest pas després que la comissió electoral de la formació el proposés com a primera opció com a candidat a cònsol. 

D’una banda, el suport rebut d’habitants de la parròquia. “Diferents persones de Canillo em feien sentir que ho podia fer bé”, va explicar. A més, remarca que el seu perfil i el fet que Canillo sigui una parròquia turística “poden encaixar molt bé”. En aquest sentit, Camp va afirmar que tant el seu passat polític com a ministre com la seva trajectòria professional suposen una experiència que pot aportar al Comú durant els pròxims quatre anys en cas que guanyi les eleccions. Com a darrer aspecte, destaca la capacitat d’implementar accions durant el pròxim consolat en les altres àrees del Comú partint de la base de la feina feta durant els darrers dos mandats, en els quals s’ha deixat les finances comunals en bona salut.
Camp, que diumenge va acceptar encapçalar la candidatura, va explicar que a partir d’ara començarà el treball per cercar els altres integrants de la llista. L’objectiu, segons va indicar, és que aquesta sigui al màxim de paritària, tot i que cal tenir present que Canillo és una parròquia petita i costa trobar candidats, intergeneracional i formada per persones amb un perfil professional i polític que encaixi. La voluntat és que sigui una “llista molt diversa”, i va avançar que “potser algú repetirà”. Quant a la possibilitat d’integrar membres d’altres sensibilitats a la candidatura, Camp es va mostrar obert a parlar, tot i que va apuntar que ara és complicat pronunciar-se tenint en compte que “no tenim identificat si tindrem rival” ni qui serà. En tot cas va declarar que hi ha temps suficient per arribar a un acord si apareix alguna altra llista.

Francesc Camp
encapçalar
candidatura
demòcrata
Canillo

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

:0 :):))))))

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte