Diari digital d'Andorra Bondia

François Hollande rebrà al cap de Govern i al síndic el proper 26 de juliol


Escrit per: 
Agències

El cap de Govern, Antoni Martí, i el síndic general, Vicenç Mateu, seran rebuts el proper 26 de juliol pel copríncep francès, François Hollande al Palau de l'Elisi a París, segons han avançat fonts de la representació del copríncep.

Aquesta trobada es produirà tres mesos després de l'elecció d'Hollande com a president de la República francesa i servirà perquè Martí i Mateu presentin al copríncep els temes de l'actualitat política, legislativa i econòmica del Principat.
La representant personal d'Hollande, Sylvie Hubac, en la seva visita al Principat ja va prometre rapidesa per trobar una data per aquesta primera reunió entre el copríncep, el cap de Govern i el síndic. La reunió tindrà lloc tres mesos després de la presa de possessió d'Hollande, un termini molt més curt que el del seu predecessor, Nicolas Sarkozy, que va trigar un any en rebre l'aleshores cap de Govern, Albert Pintat, i el síndic general Joan Gabriel.
Aquesta audiència s'inscriu dins del marc de les disposicions de la Constitució d'Andorra que menciona en el seu article 44.2 que els coprínceps són informats regularment dels afers de l'Estat.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte