Diari digital d'Andorra Bondia

Gabriel anuncia que deixa la presidència del grup parlamentari a principis de març


Escrit per: 
Agències

El president del grup parlamentari Coalició Reformista, Joan Gabriel, ha anunciat, en una entrevista a Andorra Televisió, que ell no serà un obstacle per a una unió de centre. 

També ha anunciat que si el cap de Govern no ha dissolt el Consell General abans, el primer de març deixarà el càrrec de president del grup parlamentari reformista, deixant pas a altres persones, ha dit, com per exemple Ladislau Baró.
Mentre Gabriel gravava aquesta entrevista a Andorra Televisió, els membres de CR s'han reunit aquest dimecres al vespre per continuar treballant en els punts d'un programa electoral conjunt per a les properes eleccions generals. El membre del PLA, Amadeu Rossell, ha explicat que durant la reunió s'ha comentat la situació actual a cada una de les parròquies i s'ha constatat que la proposta de cara a una unitat a les llistes territorials 'està funcionant molt bé'.
Pel que fa a la llista nacional, Rossell també s'ha mostrat satisfet amb el transcurs de la reunió en aquest aspecte, indicant que s'està creant 'una mena de decàleg' i que es treballa sobre vuit punts bàsics a tenir en compte en el programa electoral.L'integrant del PLA Amadeu Rossell ha informat que l'espai reformista es troba en el punt de la creació d'un possible programa conjunt, i que tots hi estan aportant idees. Ha assegurat que els membres del PRA que han assistit a la trobada han fet tantes propostes com la resta, i que la creació del decàleg, que haurà de ser la base per al programa conjunt, ja està en marxa. Quant al nom que podria englobar tots els reformistes a la llista nacional, Rossell diu que encara no s'ha determinat però que el que sí que s'ha parlat és que això no serà el més important, i que canviar les sigles de CR és una possibilitat.
A la reunió d'aquest dimecres al vespre, a la seu de Coalició Reformista, hi han assistit entre d'altres Amadeu Rossell, Ladislau Baró, Enric Casadevall, Estanislau Sangrà, Enric Pujal, Ferran Mirapeix, Enric Tarrado i Josep Antoni López.
 

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

El maquiavelisme del PS i el mal café de Bartuseu, l´hi han acabat la paciència. Es ben penós.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte