Diari digital d'Andorra Bondia
Controls a la frontera per accedir a territori català.
Controls a la frontera per accedir a territori català.

Gallardo veu “difícil” tenir turistes per la Puríssima


Escrit per: 
M. P. / M. S. C. / Foto: Facundo Santana

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, no és massa optimista de cara a la possibilitat que la mobilitat amb Catalunya es pugui reprendre durant el pont de la Puríssima. “És un element difícil perquè el moment no acompanya, i fer excepcions particulars només per a Andorra és molt complicat i no es podrien fer”, ha apuntat avui, i ha afegit que caldrà esperar a les decisions de la Generalitat. “No és fàcil, ni és evident, ens han d’acompanyar les xifres sanitàries i no ha de crear una inestabilitat o un daltabaix quant a la presa de decisions per part del govern de la Generalitat”, ha apuntat, i ha insistit que es mantenen els contactes i “si tenim oportunitat, esperem que sigui factible”.

En aquest sentit ha destacat el fet d’haver pogut assegurar el 21 de desembre per al restabliment de la circulació, fet que permet “encarar amb més tranquil·litat la campanya de Nadal”, però ha ressaltat que la Puríssima és “clau quant a facturació”.

De la seva banda, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha dit que el Comú està disposat a col·laborar en el que faci falta per aconseguir l’eliminació de les restriccions de mobilitat a les dues fronteres. Amb tot, ha remarcat que en aquesta matèria la competència és del Govern. Marsol s'ha mostrat en espera que les gestions de l’Executiu donin fruits i que Andorra pugui tornar a rebre turistes de Catalunya (el principal client, ha recordat) però també de França, un mercat que creix. 

Gallardo veu “difícil” tenir turistes per la Puríssima

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte