Diari digital d'Andorra Bondia
L'ambaixador d'Andorra a Àustria, Jaume Serra, dona llibres a la biblioteca Juan Gelmán de l'Instituto Cervantes de Viena.
L'ambaixador d'Andorra a Àustria, Jaume Serra, dona llibres a la biblioteca Juan Gelmán de l'Instituto Cervantes de Viena.

Gaytán fa balanç de la Cimera Iberoamericana a Viena


Escrit per: 
Redacció/Foto: Govern d'Andorra

L'ambaixador d'Andorra a la Cimera Iberoamericana, Jaume Gaytán, participa aquest dijous a la taula rodona 27a Cimera Iberoamericana d'Andorra: Balanç d'una presidència marcada per la crisi sanitària a l'Instituto Cervantes de Viena. Ho fa acompanyat de la secretària general de la Segib, Rebeca Grynspan, i sota la moderació del director de l'institut, Ignacio Martínez-Castignani.

L'acte s'emmarca en les diverses activitats que organitzen el Club IberoAmerika Wien –compost per totes les ambaixades acreditades a Àustria dels estats que són també membres de la Conferència Iberoamericana i del qual en forma part Andorra– i per l'Instituto Cervantes de Viena. L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer i debatre els treballs de les Cimeres Iberoamericanes com un espai únic de diàleg polític i cooperació que aposta pel multilateralisme. El Principat ha assumit la presidència al capdavant de la Conferència Iberoamericana els darrers 29 mesos. La presidència Andorrana va culminar amb la celebració de la 27a Cimera Iberoamericana a Soldeu, el passat mes d'abril.

Donació de llibres a la biblioteca de l'Instituto Cervantes de Viena

Precisament l'ambaixador d'Andorra a la República d'Àustria, Jaume Serra, va fer aquesta setmana una donació de llibres a la biblioteca Juan Gelmán del mateix Instituto Cervantes de Viena. Concretament, va entregar 19 llibres seleccionats pel ministeri de Cultura i Esports amb la voluntat de donar a conèixer i difondre la història, cultura, natura i literatura del Principat entre els lectors.

En el marc d'aquesta donació, l'ambaixador Serra va mantenir una trobada amb el director de l'institut per aprofundir en la cooperació entre l'ambaixada d'Andorra a Àustria i l'entitat, especialment pel que fa a projectes encaminats a impulsar l'acció exterior d'Andorra en diplomàcia cultural.

Gaytán
balanç
Cimera iberoamericana
Viena

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte