Diari digital d'Andorra Bondia

Gil: 'Esperem una gran victòria d'Unió Laurediana aquesta nit'


Escrit per: 
Agències/Foto:MS

La candidata d'Unió Laurediana + Demòcrates per Andorra + Independents (UL+DA+I) ha exercit el seu dret a vot a les 10.30 hores d'aquest diumenge al col·legi electoral de Sant Julià de Lòria situat a l'antiga casa comuna. Gil, que ha votat juntament amb els membres de la candidatura, ha desitjat que el partit que encapçala aconsegueixi 'una gran victòria' aquest diumenge a la nit.

Montserrat Gil ha reconegut que ha estat una campanya 'llarga' però, s'ha mostrat satisfeta perquè 'hem pogut arribar a totes les cases' i ha afegit que 'el regust més lluït que ens ha quedat és que hem format un gran equip'.

La candidata d'UL+DA+I ha indicat que la llista que encapçala 'hem estat molt units' i ha admès que 'la gent ens ha acollit molt bé a tot arreu'. Per això, ha dit que 'esperem una gran victòria' i 'aquesta nit la gent decidirà què és el que vol pel futur de Sant Julià i esperem que siguem nosaltres', ha admès.

Gil ha afirmat que 'hi ha molta feina per fer' però, 'estem capacitats per fer-la i tenim moltes ganes i molta il·lusió' per això, ha conclòs dient que 'ens teniu a tots plegats per fer-ho el millor possible'.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte