Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del PS Rosa Gili.
La consellera general del PS Rosa Gili.

Gili demana per l’elevat nombre de baixes del personal del Cedre


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata Rosa Gili ha presentat a Sindicatura una bateria de preguntes que el Govern haurà de respondre de forma escrita mitjançant les quals vol conèixer la situació del centre sociosanitari El Cedre, especialment pel que fa al seu personal. En aquest sentit, la parlamentària va posar en relleu que la formació té constància d’un elevat nombre de baixes entre els treballadors i expressa la “preocupació” per com això pot afectar la qualitat del servei que es presta als residents. 
En l’escrit Gili demana, en primer lloc, el nombre de residents del centre, informació que es vol tenir amb la distribució per plantes i segons el grau de dependència i els règims d’assistència necessaris. També pregunta “quants d’ells necessiten assistència sanitària constant (graus de dependència de 3 a 5)” i “amb quina periodicitat s’actualitzen els graus de dependència” i “qui ho fa”. 
La parlamentària, que demana també pel nombre de treballadors que van estar de baixa el 2018 i aquest 2019, recorda que El Cedre “és un centre d’atenció a persones grans i/o discapacitades, que requereixen una atenció sanitària i social, de forma continuada i estable segons la mateixa definició del SAAS”. Així, vol saber “tenint en compte aquesta consideració quines ràtios de personal li són aplicables”. Gili també inquireix per “la dimensió de la plantilla global” i demana que es desglossi segons les categories, a més de la descripció dels llocs de treball i la llista de les tasques assignades. Una altra de les preguntes demana “quantes persones treballen al Cedre” tot volent que s’especifiqui “quines funcions tenen”. També vol saber “com es reparteixen aquestes persones a les diferents plantes durant el dia i a la nit”.

 

Gili
demana
Cedre
l'elevat
nombre
baixes
personal

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte