Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del PS, Rosa Gili.
La consellera general del PS, Rosa Gili.

Gili demana a l’executiu per l’estat actual del SAD


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS), Rosa Gili, ha tramitat una sèrie de preguntes a Sindicatura que el Govern haurà de respondre per escrit sobre l’estat del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD). 
Així Gili demana pel nombre d’usuaris, informació que es demana desglossada per parròquies i per hores d’atenció requerides, especificant la xifra i si són diürnes o nocturnes o bé en cap de setmana. En segon lloc, pregunta “quins requisits es demanen als potencials usuaris per poder gaudir del SAD” i si “s’ofereix el servei a totes les persones que ho sol·liciten i que compleixen els requisits”, a més de si hi ha llista d’espera. 
La consellera també qüestiona a Govern per la “manera” com “es decideix la dedicació horària” per a cada usuari i si va en funció de la demanda que fa la persona o, en canvi, hi ha “el mateix forfet horari per a tots”. A l’últim, vol saber quants treballadors té Govern per al SAD, el tipus de jornada i la relació laboral que tenen amb l’Administració.

 

Gili
demana
executiu
estat
real
actual
SAD

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte