Diari digital d'Andorra Bondia
Gili demana l’informe encarregat per a la reorganització del SAD
Gili demana l’informe encarregat per a la reorganització del SAD

Gili demana l’informe encarregat per a la reorganització del SAD


Escrit per: 
Redacció

La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha tramitat a Sindicatura una demanda d’informació mitjançant la qual vol tenir accés a l’informe d’una consultoria privada a partir del qual el Govern ha reorganitzat del servei d’Atenció Domiciliària (SAD), fins ara gestionat pels comuns. D’aquesta forma, la parlamentària manté la voluntat de fer un seguiment acurat de com es traspassa aquesta competència des de les corporacions a l’executiu i garantir que això no afecti la qualitat de les prestacions. 

En l’escrit tramitat, Gili sol·licita una “còpia dels treballs de consultoria tècnica per a la planificació i la implantació del nou servei d’Assistència Domiciliària”. Aquesta tasca, recorda la consellera general, ha estat encarregada a l’empresa Antares Consulting SA. Gili ha indicat que l’existència d’aquests treballs d’assessorament s’esmenta en la resposta rebuda ara fa uns dies a la pregunta escrita sobre la reorganització del SAD. “Se’ns diu que s’havia demanat aquesta auditoria i, com que volem fer un seguiment de prop, l’hem demanat”, va apuntar.

En l’informe, “segons ens diuen, es fa una anàlisi detallada del servei, s’avalua quina població hauria de beneficiar-se’n, quina cobertura tindrà, el sistema de valoració d’accés, el model a seguir...”. Per tant, es tracta de “tota una sèrie de criteris que, evidentment, ens interessen de cara a fer-ne el seguiment”, va dir. 

PS
Atenció
Domiciliària

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte