Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del Partit Socialdemòcrata, Rosa Gili.
La consellera general del Partit Socialdemòcrata, Rosa Gili.

Gili pregunta per la “necessitat” d’ubicar l’heliport a les Tresoles


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La consellera general del Partit Socialdemòcrata, Rosa Gili, ha presentat dues preguntes amb   relació al projecte de l’heliport al terreny de Tresoles perquè  l’executiu les respongui en la sessió de control que tindrà lloc el 3 de maig vinent.
Així, i després de constatar que els informes dels tècnics francesos avalen el terreny com a possible ubicació, però alerten de l’elevat cost de construcció per les condicions de la zona, així com el malestar mostrat per part dels veïns de les zones properes, Gili demana a l’executiu que expliqui l’interès de tenir un heliport nacional a les Tresoles. Així mateix, la parlamentària, que també incideix en el fet que el terreny proposat en aquesta ocasió és la tercera proposta que planteja el Govern de Demòcrates per Andorra, demana per què s’ha triat aquesta ubicació i no una altra.
En una segona pregunta, i tenint en compte que l’executiu no ha fet arribar els estudis i informes tècnics als veïns tal com s’havia compromès, Gili demana pels estudis, auditories i informes que encara s’estan esperant, per les accions dutes a terme per fer aquesta infraestructura a les Tresoles i pel calendari previst amb relació a aquest heliport.
D’altra banda, el conseller general de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, ha presentat també dues preguntes de cara a la sessió de control del 3 de maig vinent, una de relativa a la modificació de la Llei qualificada de transferències als comuns i l’altra amb relació a les mesures anunciades per l’executiu per mirar de fer front a la problemàtica de l’escassetat dels habitatges de lloguer i la tendència a l’alça dels preus del mercat.
Concretament, en el primer cas, Naudi demana a l’executiu els motius pels quals el Govern no ha convocat el conjunt de les formacions polítiques amb representació a la cambra, juntament amb els comuns i l’executiu, abans de l’aprovació de les modificacions adoptades per complir amb la sentència la Constitucional. 
Quant a les mesures relatives a l’habitatge, Naudi pregunta per l’estat en què es troben les accions previstes per l’executiu i per quines són precisament aquestes accions.

Gili
pregunta
necessitat
heliport
ubicar
les Tresoles

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte