Diari digital d'Andorra Bondia
Carles Naudi.
Carles Naudi.

Govern celebra que l’OSCE debati l’esmena de Naudi sobre les comunicacions


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El Govern va celebrar ahir que la reunió de l’assemblea parlamentària de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), que tindrà lloc a partir d’aquest dissabte a Berlín, debati l’esmena presentada pel conseller general d’Unió Laurediana-Independents de la Massana (UL-ILM) Carles Naudi d’Areny-Plandolit, amb  relació a les comunicacions.

“Tot el que és participació en l’àmbit internacional, ja sigui del Govern o de parlamentaris, és fonamental per reforçar el paper d’Andorra al món”, va destacar el ministre portaveu, Jordi Cinca, que va incidir també en el fet que el tema de les comunicacions “és una qüestió cabdal per al país”.

I és que l’esmena del conseller general massanenc vol posar en relleu la particular situació geogràfica d’Andorra i  busca el suport i compromís internacional que garanteixi les comunicacions intermodals, en definitiva, el transport, dels petits estats per evitar eventuals aïllaments de cap país durant tot l’any, siguin quines siguin les diferents situacions climatològiques. 

D’altra banda, la parlamentària de DA Meritxell Palmitjavila va presentar també una esmena per ser debatuda en l’assemblea. La proposta, però,  no va rebre els suports necessaris de diputats d’altres països i, per tant, no es debatrà finalment en la sessió que tindrà lloc al Bundestag.

L’esmena de Palmitjavila buscava que els estats membres de l’OSCE garantissin l’escolarització obligatòria per a nens i joves i adoptessin un enfocament inclusiu per a l’educació per garantir que els nens vulnerables i els desfavorits no estiguin privats d’accedir a un sistema regular d’educació de qualitat.

Govern
celebra
OSCE
debat
esmena
naudi
comunicacions

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte