Diari digital d'Andorra Bondia
 Un moment de la reunió entre el Govern i els cònsols, ahir.
Un moment de la reunió entre el Govern i els cònsols, ahir.

Govern, a la comissió per prevenir esllavissades com la de Sant Julià


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Els comuns i el Govern van acordar ahir que l’executiu participi també a la comissió que els cònsols van decidir impulsar per mirar de prevenir casos com ara l’esllavissada a la zona de la Portalada, a Sant Julià de Lòria. L’objectiu d’aquesta és centrar-se en el treball de prevenció i alhora valorar possibles modificacions en la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme.
Aquest va ser un dels punts tractats en la reunió que el cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, van mantenir amb els mandataris comunals ahir a la tarda. Tenint en compte que era la primera trobada entre aquestes institucions, es van exposar projectes globals i transversals, de diferents àmbits, entre l’executiu i els comuns. Així, un altre dels temes abordats va ser la visita del copríncep francès, Emmanuel Macron, demà, 13 de setembre, ja que Macron durà a terme un recorregut oficial per cadascun dels set comuns del Principat. La reunió també va servir per tractar i intercanviar punts de vista sobre diferents qüestions vinculades amb l’actualitat, especialment aquelles relacionades amb la simplificació dels tràmits administratius i la modificació de la Llei de finances comunals que els comuns estan treballant.
D’altra banda, el cap de Govern, el titular de Presidència, Economia i Empresa i els cònsols van valorar el funcionament de les noves línies de transport regular de viatgers, que es van posar en marxa el passat dia 2 de setembre. En aquest sentit, tots els responsables polítics es van comprometre a continuar estudiant les millores per ajustar el servei d’autobusos als suggeriments dels usuaris.

Govern
comissió
prevenir
esllavissades
Sant Julià

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte