Diari digital d'Andorra Bondia

Governació inverteix 900.000 euros en dues antenes de telecomunicacions a La Molina


Escrit per: 
Agències


El departament de Governació i Administracions Públiques ha invertit més de 900.000 euros en la instal·lació de dues noves antenes de telecomunicacions a les pistes d’esquí de la Molina.

L’objectiu de la posada en funcionament d’aquestes dues torres i la instal·lació de quatre nous equips de telefonia mòbil i banda ampla és garantir un millor servei de cara als Campionats del Món de surf de neu que se celebraran a la Molina el gener del 2011.
El conseller de Governació, Jordi Ausàs, va destacar la importància de l’actuació, ja que “millora el servei” per a la població de la zona i també de cara a la celebració de la competició d’esquí. En aquest sentit, Àusas va remarcar la importància de la Molina com a motor econòmic de la zona i la millora que suposa per a les instal·lacions la posada en marxa d’aquestes dues antenes.
La instal·lació d’una d’aquestes torres millorarà el servei tant de telefonia mòbil com de banda ampla a la zona dels Alabaus, on es concentraran la majoria de proves del Campionat del Món de surf de neu. A més, permetrà la creació d’espais de connexió a internet a través de Wi-Fi i la dotació de línies de veu i de dades als hotels, a les sales de premsa i a les zones habilitades a l’estació per als mitjans de comunicació.
L’altra antena instal·lada millorarà la comunicació dels nous equipaments i pistes d’esquí que la Molina construirà en un futur i donarà cobertura a tota la part que quedava en ombra al municipi d’Alp.
La construcció d’aquestes dues torres de telecomunicacions s’emmarca en el desplegament del pla Catalunya Connecta, que impulsa el departament de Governació a través de la secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.
Fins ara ja s’ha invertit més de 23 milions d’euros a l’Alt Pirineu i Aran en el marc del Catalunya Connecta.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte